Walmart вече има огромен отпечатък в САЩ. Но гигантът в търговията

...
Walmart вече има огромен отпечатък в САЩ. Но гигантът в търговията
Коментари Харесай

Walmart ще отвори или разшири повече от 150 магазина

Walmart вече има голям отпечатък в Съединени американски щати. Но колосът в търговията на дребно вижда опция да стане още по-голям.

Компанията възнамерява да построи или преустрои повече от 150 магазина с огромен формат през идващите пет години, сподели в сряда. Някои от локациите ще бъдат разширени от по-малко място в суперцентър с цялостна гама от хранителни артикули и артикули, само че по-голямата част ще бъдат нови магазини, сподели Джош Хейвънс, представител на компанията.

Walmart отхвърли да каже какъв брой ще костват новите магазини и къде ще бъдат ситуирани. Компанията към този момент има повече от 4600 магазина в цялата страна и близо 600 склада на Sam’s Club. Sam’s Club също е в режим на разширение, с проекти за отваряне на повече от 30 нови магазина в Съединени американски щати.

Магазинът на дребно е най-големият частен шеф в Съединени американски щати с към 1,6 милиона чиновници. Около 90% от популацията на Съединени американски щати към този момент живее с 10 благи магазин Walmart. С разширението Walmart алармира, че вижда своите физичес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР